Ξενοδοχείο Tolon Beach , Τολό, 21056, Ελλάδα

15' από το Ναύπλιο...

Δραστηριότητες στην Πελοπόννησο

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση Ναύπλιο

Για τους πιο περιπετειώδεις τύπους η Αργολίδα διαθέτει μια ποικιλία χώρων για αναρρίχηση. Υπάρχουν μέρη με και χωρίς εκπαιδευτές σε όλη την Αργολίδα.

Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες από Τολό

Από το λιμάνι του Τολού ξεκινούν μονοήμερες κρουαζιέρες στα κοντινά νησιά, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες. Είναι ιδανικός τρόπος να περάσει κανείς την μέρα του και να γνωρίσει άλλους ανθρώπους.

Μαθήματα Ελληνικής Κουζίνας

Ελληνική Κουζίνα

Μάθετε πως να μαγειρεύετε τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που τόσο αγαπάτε, από αυθεντικές ελληνίδες νοικοκυρές και μετά φυσικά απολαύστε του κόπους σας.

Θαλάσσια Σπορ

Θαλάσσια Σπορ στο Τολό

Τα θαλάσσια σπορ είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να απολαύσετε την ημέρα σας στη παραλία. Διαλεξτε ανάμεσα σε ιστιοπλοΐα, σκι, ρίνγκο, μπανάνα, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο ποδήλατο ή ενοικίαση βάρκας. Τα περισσότερα με ή χωρίς την βοήθεια εκπαιδευτή.

Επίσκεψη Αρχαιολογικών Χώρων

Αρχαιολογικοί Χώροι Αργολίδα

Δείτε την σελίδα μας για Αξιοθέατα για περισσότερες ιδέες και πληροφορίες για αρχαιολογικούς σε όλη την Πελοπόννησο. Η Πελοπόννησος έχει πλούσια ιστορία και συνεπώς πολλά μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε ρωτήστε μας, θα χαρούμε να σας συμβουλέψουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δοκιμή Ούζου

Μουσείο Ούζου

Γευτείτε αυθεντικό ελληνικό ούζο στο Ναύπλιο και απολαύστε μια ξενάγηση στο μουσείο Ούζου, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την διαδικασία απόσταξης.

Kite Surfing

Kite Surfing Τολό

Στην κοντινή περιοχή της Νέας Κίου παρέχονται μαθήματα Kite Surfing από επαγγελματίες και διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, προς ενοικίαση. Ιδανικό για αρχάριους ή ακόμη και επαγγελματίες.

Δοκιμή Κρασιού

Γευσιγνωσία Κρασιού Νεμέα

Επισκεφθείτε τα παγκοσμίου φήμης οινοποιεία της Νεμέας, δείτε πανέμορφες θέες, απολαύστε μια ξενάγηση στο κελάρι, πάρτε μέρος στην γευσιγνωσία κρασιού, ξεναγηθείτε στους αμπελώνες. Υπάρχουν πάνω από 40 παραγωγοί κρασιού στην περιοχή της Νεμέας και τον Σεπτέμβρη λαμβάνει χώρα η Γιορτή Κρασιού Νεμέας.

Ιππασία

Ιππασία στην Αργολίδα

Η ιππασία είναι ιδανική για ανθρώπους κάθε ηλικίας, απολάυστε μια διαδρομή, δείτε την ελληνική ύπαιθρο και τις γύρω περιοχές κοντά στην Τρίπολη και την Κόρινθο.

Ποδηλασία

Ποδηλασία στο Τολό

Το ποδήλατο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή, μόνοι ή με παρέα απολαύστε τις θέες σημείων που δεν είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο. Δείτε περισσότερη φύση, απολαύστε το σκηνικό και διατηρήστε την φυσική σας κατάσταση.

Ράφτινγκ

Ραφτινγκ στην Πελοπόννησο

Το ράφτινγκ είναι μια εξαιρετική εμπειρία για όσους λατρεύουν τα σπορ. Ένα γνωστό σημείο για ράφτινγκ είναι το φαράγγι Λούσιος, στο κέντρο της Πελοποννήσου, όπου μπορούν να οργανωθούν εκδρομές.

Πεζοπορία

Πεζοπορία στο Ναύπλιο

Το περπάτημα ή η πεζοπορία είναι δημοφιλή στην περιοχή, υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να ακολουθήσετε και να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης. Συχνά οργανώνονται πεζοπορίες σε ομάδες,ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσει κανείς την θέα.